oPIPNI Loader image

Opšti uslovi - uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila prilikom kupovine, koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

Nakon prijema porudžbine putem sajta, I uplate sredstava porudžbina je neopoziva. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči u predviđenom roku. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.

Način rada oPIPNI platforme

Šta je oPIPNI?

oPIPNI je platforma koja omogućava registrovanim korisnicima da prate on-line prodajne kurseve.

Kako oPIPNI funkcioniše?

oPIPNI nudi dva sistema funkcionisanja, jednogodišnji zakup zasebnih kurseva ili jednogodišnju pretplatu na sve kurseve na platformi.

Jednogodišnji zakup određenog kursa

Da biste se pretplatili na neki od kurseva na oPIPNI platformi neophodno je da se pre toga registujete na linku REGISTRUJ SE koji se nalazi u glavnom meniju. Nakon što se registrujete potrebno je da na početnoj stranici sajta izaberete jedan od kurseva koji želite i klikom na dugme "Saznaj više", time ćete otići na stranicu kursa na kojoj je potrebno da kliknete na dugme "Kupite ovaj kurs" koje se nalazi i na vrhu i pri dnu stranice. Klikom na to dugme odlazite na stranicu poručivanja gde se morate složiti sa uslovima korišćenja i kliknuti na dugme "Nastavi na plaćanje" koje će Vas preusmeriti na stranicu za plaćanje. Na stranici za plaćanje ćete uneti informacije sa Vaše kartice i obavezno sačekati dok se ceo proces ne završi i ne budete ponovo poslati na naš sajt. U tom trenutku ukoliko je transakcija uspešna dobijate jednogodišnji pristup kursnu koji ste kupili, a možete mu pristupiti klikom na "Vaši kursevi" u glavnom meniju nakon što se ulogujete na platformu u nalog kojim ste izvršili kupovinu.

Jednogodišnja pretplata na sve kurseve na oPIPNI platformi

Jednogodišnjom pretplatom na sve oPIPNI kurseve dobijate pristup svim kursevima koji se nalaze na platformi u trenutku kupovine, kao i pristup svim kursevima koji se dodaju u periodu Vaše pretplate.

Da biste se pretplatili na sve kurseve na oPIPNI platformi neophodno je da se pre toga registujete na linku REGISTRUJ SE koji se nalazi u glavnom meniju. Nakon što se registrujete potrebno je da se na početnoj stranici sajta ili na stranici bilo kog kursa spustite do dna stranice i u "boksu" sa roze pozadinom i naslovom "Godišnji pristup svim kursevima" kliknete na dugme "Idi na kupovinu". Klikom na to dugme odlazite na stranicu poručivanja gde se morate složiti sa uslovima korišćenja i kliknuti na dugme "Nastavi na plaćanje" koje će Vas preusmeriti na stranicu za plaćanje. Na stranici za plaćanje ćete uneti informacije sa Vaše kartice i obavezno sačekati dok se ceo proces ne završi i ne budete ponovo poslati na naš sajt. U tom trenutku ukoliko je transakcija uspešna dobijate jednogodišnji pristup svim kursevima na oPIPNI platformi, a možete im pristupiti klikom na "Vaši kursevi" u glavnom meniju nakon što se ulogujete na platformu u nalog kojim ste izvršili kupovinu.

Ukoliko nakon uplate ne dobijete odmah pristup kursu koji ste platili

Jako retko se dešava da dodje do prekida komunikacije sajta i platnog procesora, iz tog razloga ukoliko ne dobijete odmah pristup kursevima sačekajte 2 sata i pokušajte da pristupite kursevima, a ako ni tada ne budete imali pristup kursevima a sigurni ste da je transakcija prošla kontaktirajte podršku na opipni@gmail.com kako bismo Vam ručno dodelili pristup kursevima koje ste platili

Zaštita privatnosti korisnika

U ime oPIPNI-ja obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. O kupcima/korisnicima prikupljamo isključivo podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitеtnih usluga. Dajemo kupcima/korinicima mogućnost odluke brisanja sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima / korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni u cilju realizacije posla. Svi zaposleni u oPIPNI-ju odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti

U slučaju promene bilo kog ličnog podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan da o promeni obavesti oPIPNI. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, oPIPNI ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbine odnosno isporuke proizvoda.

Podaci o firmi i kontakt podaci

Bojan Grujički PR savetovanje u vezi sa upravljanjem opipni Beograd (Novi Beograd)

  • MB: 66665950
  • PIB: 113222423
  • Delatnost: 7022 Konsultantske akrivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
  • URL: opipni.com
  • Adresa: Španskih boraca 8, Novi Beograd
  • office@opipni.com
  • +381 63 68 50 68

Dostava i plaćanje

Opcije plaćanja

Porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard, Dina ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master, Dina ili Maestro. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Dostava u inostranstvo, Vaša odgovornost prilikom porudžbine

Porudžbine iz inostranstva se realizuju uplatom na sajtu putem kartica.
Molimo vas da prilikom registracije za plaćanje odgovorno popunite sva predviđena polja.

Reklamacije i povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, oPIPNI je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.

Povraćaj sredstava se u tom slučaju vrši na naš trošak a prijava ide u jednostavna tri koraka:

1. Pošaljite Vaš zahtev našem operateru na adresu: opipni@gmail.com

2. Obavezno navedite sledeće podatke:
- ime i prezime
- e-mail adresu
- broj porudžbine
- opis razloga reklamacije

3.Nakon provere opravdanosti reklamacije, ispravan pristup kupljenim kursevima biće Vam omogućen preko opipni web sajta.

Ukoliko artikal više nemamo u ponudi, biće izvršen povraćaj novca.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Svi uneti podaci sa platne kartice, se kao poverljive informacije prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom najsavremenijih bezbedonosnih/kriptografskih tehnologije (SSL I PKI). Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, jer se kompletan proces naplate obavlja na bebedonosnim stranicama koje obezbedjuje procesorska kuća/platna institucija ChipCard. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku.

Prava i obaveze potrošača

Obaveštenja o pravima i potrebama potrošača

Prodavac je dužan da potrošača (kupca) upozna sa osnovnim obeležjima robe (proizvoda) koju kupuje, o ceni, načinu plaćanja, načinu i roku isporuke i načinu izvršenja drugih ugovornih obaveza, o postojanju i uslovima postprodajnih usluga i garancijama, o postojanju zakonske odgovornosti Prodavca zbog nesaobraznosti proizvoda ugovoru, o načinu izjavljivanja reklamacije, a naročito o mestu prijema i načinu postupanja po njima, kao i uslovima koji se odnose na ostvarivanje prava potrošača po osnovu saobraznosti. Ako isporučena roba nije saobrazna ugovoru, Potrošač nakon što obavesti Prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od Prodavca da otkloni nesaobraznosti zamenom, odnosno da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe. Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće, Potrošač ima pravo da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili raskid ugovora.

Potrošač može da izjavi reklamaciju radi ostvarivanja svojih prava zbog pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka, na način koji su opisane u obaveštenju o načinu i mestu primanja reklamacije. Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori Potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Odgovor Prodavca na reklamaciju mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije. Rok ne može da bude duži od 30 dana, od dana podnošenja reklamacije.

Prodavac je dužan da postupi u skladu sa odlukom, predlogom i rokom za rešavanje reklamacije, ukoliko je dobio prethodnu saglasnost potrošača. S toga će potrošača svoju saglasnost dati u najkraćem mogućem roku od momenta prijema odgovora Prodavca na reklamaciju, kako bi Prodavac mogao da reši reklamaciju u gore spomenutom zakonskom roku. Neblagovremeno davanje saglasnoti potrošača smatraće se jednim od objektivnih razloga zbog kojih Prodavac nije u mogucnosti da udovolji zahtevu potrošača u zakonskom roku.

Ukoliko prodavac iz objektivnih razloga nije u mogucnosti da udovolji zahtevu potrošača u roku koji je dogovoren, dužan je da o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavesti potrošača i navede rok u kome će je rešiti, kao i da dobije njegovu saglasnost, koju će Potrošač dati u najkraćem mogućem roku. Produžavanje roka za rešavanje reklamacija moguće je samo jednom.

Saobraznost se daje isključivo na ispravnost proizvoda a ne na njenu funkcionalnost jer se podrazumeva da je Potrošač upoznat sa karakteristikama proizvoda, pa se saobraznost odnosi na činjenicu da će izabrani proizvod zadovoljiti zahteve potrošača u okviru deklarisanih mogucnosti propisanih od strane proizvođača.

Sve dodatne informacije Potrošač može dobiti svakog radnog dana slanjem poruke na e-mail: opipni@gmail.com od 09h do 18h.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, e-mail, broj telefona, adresa i grad stanovanja. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo naručene proizvode, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete odjaviti i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o treninzima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje našeg servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa onim što je navedeno na ovoj stranici. oPIPNI se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.