oPIPNI Loader image
opipni logo

Zdravo i dobrodošli na oPIPNI.

Ako želite da pobedjujete, u poslu i ličnom životu, oPIPNI je potpuno nov pristup edukaciji koji vas osnažuje da pobeđujete ... sve više i sve lakše.

Učenje je najčešće kao jedenje kelja – znate da je to dobro za vas ali nije vam baš tako prijatno. Zato smo izgradili platformu da to promenimo i učinimo učenje praktičnim, takvim da u njemu zaista možete uživati.

Treninzi su dizajnirani tako da ćete naučiti praktične modele i najbolju praksu za kratko vreme + zabavićete se dok to radite.

Fokusiramo se na ključne veštine potrebne u današnjem brzom, sve automatizovanijem svetu - u suštini, tražimo teme koje ste trebali da učite u školi, ali verovatno niste.

Svaki trening se gleda kao igrani film u bioskopu, to je miks video zapisa, slika i pripovedanja kako bi se stvorio prijatan način učenja. Uz to, uz svaku temu dobija se skripta koja obradjuje datu temu, za vraćanje I podsetnik ili inspiraciju pred važan razgovor ili sastanak.

Lekcije su podeljene tako da možete da nastavite sa učenjem kad god i gde god vam odgovara!

Udružujemo se sa stvarnim poslovnim liderima i brendovima kako bismo vam pružili praktične veštine koje će vas učiniti uspešnijim. (To je kao da stažirate sa profesionalcima iz branše, ali ne morate da im kuvate kafu)

Uživajte u učenju,

Bojan i oPIPNI Tim

P.S. Radoznali ste u vezi sa motom koji stoji ispod našeg oPIPNI logotipa : „DRIL I PATNJA“? Ko je pohađao makar jedan oPIPNI trening shvatio je da je to šala na sopstveni račun. Naš način učenja je dril samo razmaženima ali je svetlosnim godina daleko od bilo kakve patnje 🙂. On je tu da nas podseti da svet i sebe ne shvatimo suviše ozbiljno.