oPIPNI Loader image

Šta je oPIPNI?

Mi smo anti-smorna platforma za učenje koja predaje razne kurseve dizajnirane da vam pomognu da postanete bolji Vi. Predmeti na koje se fokusiramo uklapaju se u tri široke kategorije: prodaja, vršenje uticaja, komunikacija

Ono što nas izdvaja su dve stvari: svaki trening je osmišljen da bude ne samo sjajan već i zaista prijatan. Učenje bez zevanja je zagarantovano!

I umesto da samo delimo teoriju, učimo vas praktičnim veštinama od ljudi koji rade posao iz dana u dan, da izgradite samopouzdanje da biste zaista mogli u stvarnom svetu koristiti ono što naučite.

Kako oPIPNI radi?

Pregazili smo tradicionalni pristup trenizima. Razdvojili smo svaki trening u više poglavlja punih ključnih tema koje ćete morati da savladate. U stvari - to su zalogajčići prijatnog sadržaja da rastavite temu na kojoj se nalazite.

Naš kombinovani pristup učenju znači da će svaka lekcija sadržati video element (tj. video za dalje objašnjenje teme), pisanu skriptu koja vam pomaže da zapamtite šta učite + bonus video materijal za neko dalje napredovanje. Na kraju, ako želite, konačno utvrdjivanje znanja I veštine moguće je na face-to-face drilu sa oPIPNI trenerom. (“armiranje”, u oPIPNI rečniku)

Kako je oPIPNI učinio ovo ugodnijim?

Uzeli smo lekcije naučene iz sveta teatra, bihejvioralnih nauka, oglašavanja i igara (gaming) da bismo vas podstakli da ne samo da uživate u kursevima, već i da postoji veća verovatnoća da ćete sve to znanje usvojiti i početi da koristite. U stvari, po našem poslednjem računanju, oko 5 puta je veća verovatnoća za to u poređenju sa globalnim prosekom I tradicionalnim treninzima.